Presenteren & optreden

De heren Kampman zijn allebei bekend met verschillende podia. Comedy is één van de redenen die ze naar de theaters brengt. Maar ze zijn ook zeer bedreven met het presenteren en spreken op verschillende avonden en evenementen.

Tekst & taal

We schrijven verhalen, comedy, columns en alle andere teksten. Bedenken namen en slogans. Doen tekstcontrole zowel in het Nederlands als in het Twents.

Bedenken & Creëren

We bedenken en maken de gekste dingen. Van sketches en stripjes naar complete verhalen en creatieve zaken in tekst, beeld en geluid. Eigenlijk is alles wat creatief moet zijn voor ons weggelegd.

Boeken uitgeven

Verhalen, gedichten of een compleet boek klaar liggen? Wij hebben al veel boeken uitgegeven. Wij kunnen de tekst controleren, schrijven en/of verbeteren. Ook de complete opmaak van de binnen- en buitenkant kunnen we maken. Daarnaast weten wij de juiste drukkers voor uw meesterwerk te vinden.

(Online) Inhaken

We zijn actief op verschillende social media en vertellen hier wat in ons op komt. Wij kunnen u en uw bedrijf ook van teksten voorzien. Ook kunnen we inspelen met tekst en beeld op actuele zaken.

Organiseren

Het organiseren en werken aan evenementen vinden we heerlijk. Creatieve uitingen in beeld en geluid kunnen we hierin kwijt. Ook zijn we zeer bekwaam in het presenteren hiervan.